Bejelentés


Balatonalmádi - Zimmerfrei Balatonalmádi - Zimmerfrei


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Balaton és a Bakony találkozásánál fekvő városka nemcsak a vízisportok és a Nap szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményeket, hanem a sokszínű kulturális program mellett a Balaton-felvidék természeti értékeit felfedezni vágyók is megtalálhatják a kedvükre való kikapcsolódást.
Az aktív pihenés híveit a vízísportok (vitorlázás, szörfözés, kajak, kenu, vízibicikli, stb.) mellett a szárazföldi sportok széles skálája is várja. (tenisz, kerékpározás, paintball, lovaglás, bobozás, stb.)
A természet kedvelőinek a Balaton-felvidék és a Bakony kilátói és turista-útvonalai biztosítanak üdítő kikapcsolódást, míg a nyugodt órákra vágyóknak a csónakázást, és a horgászást ajánljuk.

Téli vendégeinknek sem kell lemondaniuk a sportolásról: a közelben található uszoda, a téli-nyári bobpálya, és időjárás függvényében a korcsolyázás is segít gazdagabbá tenni az itt-tartózkodást.

A szomszédos történelmi városok (Herend, Tihany, Veszprém, Zirc) műemlékei és kulturális eseményei mellett Balatonalmádi is hasonlóan színvonalas kulturális és szórakoztató programokat kínál egész évben a vendégeknek.

A számos kiállítás könnyűzenei program mellett több bál, és a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő Almádi Napok is várja az idelátogatót.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!